210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Selenite (Σεληνίτης)

Selenite (Σεληνίτης)

Ενώ οι αρχαίοι πολιτισμοί ονόμασαν αρκετές θεές για να συμβολίσουν το φεγγάρι, οι Έλληνες πίστευαν ότι η Σελήνη ήταν η ίδια η Σελήνη. Αυτή, όπως και ο κρύσταλλος της o σεληνίτης, συμβολίζει την ηρεμία, την ευλογία, την αγάπη και το φως.

Ο Σεληνίτης φημίζεται για τη διαφάνεια και την αιθέρια ακτινοβολία που προσφέρουν οι κρύσταλλοι του. Αντανακλά μια καθαρή ακτίνα λευκού φωτός και πιστεύεται ότι περιέχει το υγρό Φως του Πνεύματος που κατοικεί στον τόπο μεταξύ φωτός και ύλης. Προάγει μια βαθιά ειρήνη και φέρνει μια λεπτή, υψηλή συχνότητα και ένταση ενέργειας που ξεπερνάει σχεδόν όλες τις πέτρες για το άνοιγμα, την εκκαθάριση και την ενεργοποίηση των Τσάκρα του στέματος και των πνευματικών τσάκρα. Είναι ιδανικός για διαλογισμό και οποιαδήποτε πνευματική εργασία και είναι ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους πρόσβασης στους πνευματικούς οδηγούς και στον αγγελικό χώρο.

Ένας αρχαίος κρύσταλλος, από τους πιο ισχυρούς, λειτουργεί ως μέσο πρόσβασης στον πνευματικό κόσμο, βοηθά στη γείωση με τον φυσικό, και διευκολύνει το άνοιγμα  για τα υψηλότερα επίπεδα του Εαυτού.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την πρόοδο του νου και των πνευματικών δυνάμεων, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη τηλεπαθητικών επικοινωνιών. Θεωρείται ότι διαθέτει την ικανότητα να κρατά πληροφορίες μέσα στη δομή του και χρησιμοποιείται καλύτερα στην τηλεπάθεια από ένα άτομο που ακτινοβολεί μια σκέψη ή ένα μήνυμα στον κρύσταλλο, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να εναρμονιστεί και να ανακτηθεί από ένα δεύτερο άτομο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανιχνεύσει την αλήθεια μιας κατάστασης που συνέβη παρουσία του και είναι φημισμένος ότι μπορεί να κρατήσει το δικό του εγγεγραμμένο ιστορικό μέσα στα γραμμικά του σημάδια.

Ο Σεληνίτης είναι ιδανικός για το σχηματισμό ενός χώρου, δημιουργώντας ένα ασφαλές, ευχάριστο περιβάλλον προστατευμένο από εξωτερικές επιρροές.

Τοποθετήστε τον στον εσωτερικό χώρο στις γωνίες ενός σπιτιού ή ενός δωματίου ή στο χώρο εργασίας. Τα αυγά από σεληνίτη προσφέρουν προστασία από εξωτερική αρνητικότητα, ειδικά τη νύχτα. Δώστε μια σφαίρα σε παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι και εξηγείστε τους πώς οι ακτίνες του φεγγαριού είναι αιχμαλωτισμένες μέσα για να λάμπουν πάνω τους καθώς κοιμούνται.

Οι θεραπευτές κρυστάλλων τον χρησιμοποιούν για όλους τους τύπους ενεργητικού καθαρισμού λόγω της καθαρής δόνησης του.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Σεληνίτης είναι διαφορετικός λίθος από την Φεγγαρόπετρα.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.