210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Cat (Γάτα)

Cat (Γάτα)

Ο συμβολισμός της γάτας στον κόσμο των ανθρώπων, είτε πρόκειται για τον πνευματικό κόσμο είτε για το φυσικό, είναι ποικιλόμορφος και εξαρτάται από το που και πως συναντάτε μια γάτα. Το να δείτε μια γάτα στο όνειρο σας έχει διαφορετική σημασία από το να την συναντήσετε.

Η υπέροχη γάτα έχει τόσο μεγάλη αύρα, που περιλαμβάνει όχι μόνο το άτομο, αλλά επίσης την οικογένεια, το σπίτι και την περιοχή με την οποία δεσμεύεται. Ανήκει στα πνευματικά ζώα (Spirit animals) και είναι γνωστή για την ικανότητα της να περιμένει και να δρα μόνο όταν έρθει η σωστή στιγμή.

Είναι σύμβολο υπομονής, ανεξαρτησίας, περιέργειας και θάρρους και εξισορροπεί τα αντίθετα όπως το φως και το σκοτάδι, την αδράνεια και την πράξη, το εξωτερικό και το εσωτερικό, το πάνω και το κάτω, το καλό και το κακό.

Όταν συναντήσετε μια γάτα στο φυσικό κόσμο, υπάρχουν διάφορες σημασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη ζωή σας.

  1. Ένα κρυμμένο μυστικό : Οι γάτες μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό μέχρι το θάνατο τους. Το να συναντήσετε μια γάτα θα μπορούσε να σημαίνει πως κρύβετε κάτι ή ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κρατά ένα μυστικό από εσάς. Αυτό το μυστικό θα μπορούσε να είναι καλό ή κακό και πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να μάθετε την αλήθεια πριν σας βλάψει. Μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.
  2. Σημάδι παρακίνησης : Αν αντιμετωπίζετε κάποιου είδους αλλαγής στη ζωή σας και αντιστέκεστε, τότε δε θα έπρεπε. Το να συναντήσετε μια γάτα σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτείτε αυτή την αλλαγή. Είναι σημάδι πως πρόκειται να πάρετε κάτι καλό από αυτή την αλλαγή. Η αρνητική αντίδραση σε αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σας.
  3. Έλλειψη ρίσκου : Οι γάτες έχουν 9 ζωές και αυτό τις κάνει να ρισκάρουν. Μερικές φορές τα ρίσκα είναι βασικό κομμάτι της ζωής και είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Αν συναντήσετε μια γάτα, ίσως σημαίνει πως μπορείτε να πάρετε αυτό το ρίσκο που σκέφτεστε. Δε θα πρέπει να φοβάστε την αποτυχία επειδή αυτό το ρίσκο μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία και αν όχι, θα μάθετε ένα πολύτιμο μάθημα.
  4. Αστρική ενέργεια : Όταν μια γάτα τρίβεται στα πόδια σας δεν σημαίνει μόνο ότι θέλει να της δώσετε φαγητό, αλλά σημαίνει επίσης ότι μοιράζεται την αστρική της δύναμη. Αυτός που διώχνει την γάτα εκείνη την στιγμή λέγοντας «φύγε, άσε με» απλώς εμποδίζει αυτή τη θετική ενέργεια που η γάτα προσπαθούσε να του δώσει. Την επόμενη φορά, η γάτα δεν θα μοιραστεί την αστρική δύναμη του πεδίου της μαζί του, στην πραγματικότητα, ίσως πάρει και λίγο από το δικό του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της γάτας είναι τα ακόλουθα:

Εξυπνάδα: Ξέρουν πότε και πώς να πάρουν την σωστή απόφαση.

Προστασία: Προστατεύουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και τους αγαπημένους τους.

Ανεξαρτησία: Απολαμβάνουν τις κοινωνικές συνδέσεις τους περισσότερο από κάθε άλλον.

Υψηλή αυτοπεποίθηση: Έχουν βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Ευαισθησία: Επειδή νιώθουν το αληθινό νόημα πίσω από τα λόγια.

Ευκινησία: Γρήγορες στις πράξεις αλλά δουλεύουν με προσοχή.

Περιέργεια: θέλουν να μάθουν τα πάντα και αγαπούν την εξερεύνηση.

Οι γάτες εμφανίζονται με διαφορετικά χρώματα και κάθε χρώμα έχει διαφορετικές σημασίες.

Κάθε γάτα έχει ξεχωριστή σημασία και ένα συγκεκριμένο μήνυμα. Ακόμα και οι ζωντανές ή νεκρές έχουν διαφορετικό συμβολισμό. Εδώ είναι κάποιοι από τους πιο γνωστούς συμβολισμούς:

Πορτοκαλί: Παρουσιάζουν μεγάλη αλλαγή

Οι πορτοκαλί γάτες ενθαρρύνουν τη νέα αρχή και συμβολίζουν τη σημαντική αλλαγή. Σχετίζονται με το περιβάλλον και προβλέπουν την παγκόσμια αλλαγή. Βοηθούν στην ενεργειακή θεραπεία και είναι σημάδι ηγεσίας, τόλμης και αυτοπεποίθησης. Εμφανίζονται για να αποδεχτείτε τα νέα ξεκινήματα και για να είστε στον δρόμο σας.

Γκρι: Αρμονία και παιδική ηλικία

Το γκρι ή το ασημένιο σχετίζονται με το μυστήριο. Πρέπει να έχετε παρατηρήσει πως τα πνεύματα και τα μυθικά πλάσματα συχνά εμφανίζονται με ασημένιο χρώμα. Οι γκρι γάτες συνδέονται με τη αρμονία, το μυστήριο και τη σιωπή. Είναι παιδικός σύντροφος των περισσότερων ιδιοκτητών επειδή τους αρέσει να καθοδηγούν τα νέα σώματα με την παλιά τους ψυχή. Αυτές οι γάτες φέρνουν καλή τύχη, συναισθηματική σταθερότητα, ειρήνη και αγάπη. Στους ταϊλανδέζικους γάμους, υπάρχει μια τελετουργία όπου μια γκρι γάτα δίνεται στις νύφες για να φέρει καλή τύχη και αγάπη στο ζευγάρι. Κυρίως, οι γκρι γάτες συνδέουν τους ανθρώπους με το παρόν κάνοντας τους να θυμηθούν τις εμπειρίες του παρελθόντος. Τους κάνουν να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οδηγούν τους ανθρώπους στις πραγματικές πνευματικές ανάγκες τους όταν τις παραμελούν και είναι πολύ απασχολημένοι. Οι γκρι γάτες είναι σπουδαίοι υποστηρικτές και η υπενθύμιση πως οι κακές στιγμές θα περάσουν και οι καλές θα έρθουν.

Μαύρο: Οδηγεί στην φυσική θεραπεία:

Μπορεί να σας εκπλήξει αλλά οι μαύρες γάτες συμβολίζουν την φυσική θεραπεία. Οι παραδοσιακοί βοτανολόγοι και οι μάγισσες συχνά είχαν μαύρες γάτες γεγονός το οποίο τις συνέδεσε με την κακή τύχη αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν πως και οι δύο παραπάνω ιδιοκτήτες είχαν ξεχωριστές θεραπευτικές ικανότητες. Η πνευματικότητα σέβεται την δύναμη που έχουν οι μαύρες γάτες καθώς τα ιατρικά τους ένστικτα είναι απίστευτα. Μπορούν να ανιχνεύσουν το ανθρώπινο σώμα και να ξέρουν το σωστό φυτό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την συγκεκριμένη κατάσταση. Για χιλιάδες χρόνια, έχουν υπάρξει βοηθοί των βοτανολόγων. Με τηλεπαθητικά μέσα, στέλνουν υγιή μηνύματα στους αγαπημένους τους. Για παράδειγμα, είναι ώρα να πάρεις το φάρμακο σου ή να πεις ένα ποτήρι νερό κτλ. Επίσης είναι η σωστή συντροφιά για τους καλλιτέχνες και για τους συγγραφείς λόγω των δημιουργικών δυνάμεων τους.

Όνειρα με γάτες:

Τα όνειρα είναι ένας ισχυρός τρόπος επικοινωνίας. Είναι τα μηνύματα του υποσυνείδητου στην ψυχή καθώς το μυαλό χρησιμοποιεί την γλώσσα των συμβόλων και το να βλέπετε μια γάτα στο όνειρό σας σημαίνει κάτι. Η γάτα στα όνειρα κυρίως συμβολίζει τον αισθησιασμό και την θηλυκή ουσία. Όταν συνεχώς βλέπετε μια γάτα στο όνειρο σας, είναι μήνυμα πως δεν συμπεριφέρεστε σωστά και πως χρειάζεται να κάνετε κάτι γι αυτό.

Στην αρχαία Αίγυπτο, πίστευαν πως οι γάτες είχαν την δύναμη να ταξιδεύουν ανάμεσα στις διαστάσεις. Γι αυτό τον λόγο, πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως όταν μια γάτα εμφανίζεται στα όνειρα σας φέρνει ένα μήνυμα από μια άλλη διάσταση.

Η γάτα συμβολίζει την ανεξαρτησία, την αγνότητα και την κηδεμονία. Από τους προγόνους μας θεωρούνται Θεοί και Θεές. Είναι ισχυρά πλάσματα και η παρουσία τους στην ζωή σας μπορεί να σας αλλάξει εντελώς. Είτε τις δείτε στην πραγματική ζωή είτε σε όνειρο, σας δίνουν ένα μοναδικό μήνυμα που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε. Επειδή είναι φύλακες θέλουν να σας προειδοποιήσουν για ότι κακό έρχεται στον δρόμο σας αλλά εξαρτάται από εσάς πως θα λάβετε το μήνυμα.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.