210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Rabbit (Λαγός-Κουνέλι)

Rabbit (Λαγός-Κουνέλι)

Αν προσέξετε καλά την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης , θα παρατηρήσετε ότι σχηματίζεται η φιγούρα ενός κουνελιού που χτυπάει με ένα γουδοχέρι ένα γουδί . Εκεί μέσα βρίσκονται τα βότανα των αθανάτων και ο λαγός φτιάχνει το ελιξίριο της ζωής.

Οι παραδόσεις για την σημασία του κουνελιού και του συμβολισμού του διαφέρουν από χώρα σε χώρα αλλά όλες θεωρούν ότι συμβολίζει την ελπίδα, την ευημερία, την άνεση, την αγάπη, τη διαίσθηση, την έξυπνη κίνηση, την αρμονία, τις νέες ευκαιρίες, την ευαισθησία και τη φαντασία.

Τα κουνέλια συνδέονται εξαιρετικά με τις εποχές, τις αλλαγές της μητέρας γης και ιδιαίτερα με την άνοιξη. Στην πραγματικότητα, αισθάνονται την αρχή της άνοιξης με πολύ έντονο τρόπο, σαν να ήταν μια πραγματική γιορτή της ζωής και γι’ αυτό υιοθετούν και τα  χαρακτηριστικά της αφθονίας, της γονιμότητας, της δημιουργικότητας, της αναγέννησης, της πιστότητας και της μακροζωίας.

Το κουνέλι ανήκει στα Spirit Animals και αντιπροσωπεύει την αφθονία τον πλούτο και την ευημερία.

Για να έχετε ένα κουνέλι ως πνευματικό ζώο σημαίνει ότι είστε ευαίσθητοι , έξυπνοι, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Έχετε ταχύτερη αναγνώριση των ευκαιριών, τις οποίες αξιοποιείτε και χρησιμοποιείτε εύκολα για να επιτύχετε την επιτυχία.

Είστε επίσης έμπειροι στην κατανόηση του κόσμου και των τρόπων του . Κατά συνέπεια, οι αγχωτικές καταστάσεις δεν σας φοβίζουν, καθώς με την αξιοποίηση αυτής της γνώσης μπορείτε να ελιχθείτε αξιοθαύμαστα σε διάφορες περιστάσεις.

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα του Λαγού είναι :

Γονιμότητα
Αφθονία και πλούτος
Εξυπνάδα και δημιουργικότητα
Αυθορμητισμός
Φόβος και άγχος
Βάση των χρωμάτων του το κουνέλι επίσης μπορεί να συμβολίζει:

Λευκό κουνέλι: Τρυφερότητα, μαγεία και εκδήλωση. Σηματοδοτεί μια όμορφη ζωή μπροστά.
Μαύρο κουνέλι: Σιωπή και μυστικιστική εξουσία.
Γκρίζο κουνέλι: Νέες δυνατότητες, πλούτο και ευημερία.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.