210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Palo Santo (Πάλο Σάντο)

Palo Santo (Πάλο Σάντο)

Palo Santo – Το Ιερό ξύλο.

Κάθε χώρα έχει τους βοτανικούς θησαυρούς της, οι οποίοι είναι τόσο σημαντικοί για την κοινωνία που αποτελούν πυλώνες του πολιτισμού.

Στη Νότια Αμερική, το ξύλο Palo Santo είναι ένας τέτοιος θησαυρός. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι πολυάριθμες και αποτελούν μέρος της νοτιοαμερικανικής κουλτούρας εδώ και αιώνες.

Ο καπνός του είναι τόσο ισχυρός, που δίκαια έχει γίνει ένα σημαντικό ενεργειακό εργαλείο. Το άρωμά του είναι απίστευτο – πολύ φρέσκο με νότες δυόσμου και εσπεριδοειδών – αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα πιο αρωματικά ξύλα του κόσμου.

Λόγω των εξαιρετικών θεραπευτικών ιδιοτήτων του, με την πάροδο του χρόνου, έχει φτάσει σε θεϊκή κατάσταση στις καρδιές και τα μυαλά πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Προέρχεται από την ακτή της Νότιας Αμερικής. Το όνομά του κυριολεκτικά σημαίνει ιερό ξύλο, και είναι ακριβώς αυτό. Όταν καίγεται, ο καπνός του έχει μοναδική θεραπευτική δύναμη. Παραδοσιακά, καίγονταν από τους Ίνκας, τους ιθαγενείς των Άνδεων, τους Σαμάνους και τους ανθρώπους της αρχαίας ιατρικής για τον καθαρισμό του πνεύματος, τον καθαρισμό της ενέργειας και την επούλωση ψυχικών τραυμάτων.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές ιδιότητες του Palo Santo περιλαμβάνουν την εμπνευσμένη δημιουργικότητα, την εμφάνιση προστασίας, την ευλογία και την προσέλκυση τόσο της αγάπης όσο και της καλής τύχης. Είναι ένα υπέροχο εργαλείο για χρήση πριν και κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας. Το αναζωογονητικό άρωμά του συμβάλλει στην αύξηση της δόνησης για να φέρει μια βαθύτερη σύνδεση με τη Γη και τη θεϊκή πηγή σας.

Για τη σωματική θεραπεία, τα οφέλη του Palo Santo περιλαμβάνουν την ανακούφιση από συμπτώματα κοινών κρυολογημάτων, άγχους, κεφαλαλγίων, φλεγμονών, συναισθηματικών τραυμάτων κ.α. Είναι επίσης υπέροχο για τη ρύθμιση και τη σφράγιση των προθέσεών σας. Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενεργειακό καθαρισμό κρυστάλλων, λίθων και κοσμημάτων.

Η χρήση του Palo Santo παρέχει ενεργειακή προστασία, απομακρύνει κάθε αρνητική ενέργεια, ανεβάζει το πνεύμα και γεμίζει το σπίτι με ευλογίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Palo Santo

  1. Ανάψτε το ραβδί Palo Santo.
  2. Αφήστε το να πιάσει φωτιά και να καεί για περίπου 30 δευτερόλεπτα.
  3. Στη συνέχεια, σβήστε απαλά τη φλόγα.

Για να γεμίσετε τον χώρο σας με ευλογίες, ξεκινήστε από την μπροστινή πόρτα και περπατήστε δεξιόστροφα μέσα από αυτό με το Palo Santo.

Για να ευλογήσετε τον εαυτό σας, το χώρο ή τους κρυστάλλους σας, απλά αφήστε τον καπνό και την πλούσια μυρωδιά του Palo Santo να γεμίσει το δωμάτιο.

Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το Palo Santo σε ένα πυρίμαχο δοχείο.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.