210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Feathers (Φτερά)

Feathers (Φτερά)

Βρήκατε ποτέ ένα φτερό και αναρωτηθήκατε αν αυτό ήταν ένα σημάδι από ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν είναι πια μαζί σας ;

Ή μήπως είναι ένα σημάδι μεγαλύτερης δύναμης που παρακολουθεί και καθοδηγεί;

Είναι ένα σημάδι από τους αγγέλους;

Από αμνημονεύτων χρόνων, διάφοροι πολιτισμοί από όλο τον κόσμο θεωρούν τα φτερά ως μαγικά, μυστικά αντικείμενα που, όταν βρεθούν, σημαίνουν ένα ειδικό μήνυμα για τον παραλήπτη. Είναι μια πεποίθηση που φαίνεται στους περισσότερους αρχαίους πολιτισμούς, από τους Αιγύπτιους, τους Κέλτες, τους Ιθαγενείς Αμερικανούς και τους Αβορίγινες της Αυστραλίας. Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι εκτιμούν τα φτερά ως άμεση επικοινωνία με  το θείο.

Και έχει νόημα: Τα πουλιά είναι εξαιρετικά πνευματικά ζώα  και αντιπροσωπεύουν την ελευθερία. Θεωρούνταν ιερά πλάσματα από τους αρχαίους λαούς λόγω της ικανότητάς τους να πετούν κοντά στους ουρανούς. Πίστευαν ότι τα πουλιά μετέφεραν προσευχές, ψυχές, ευχές και καλή τύχη από τη γη στον ουρανό και ότι  περιείχαν τις ψυχές των αγαπημένων που είχαν πεθάνει, ή τις προσευχές των πιστών. Όταν έβρισκαν ένα φτερό, πίστευαν ότι ήταν το Θείο που έστειλε ένα μήνυμα.

Λόγω της σύνδεσής τους με το Θείο, η εύρεση φτερών ήταν συχνά ένδειξη καλής τύχης ή σύνδεσης με τον πνευματικό κόσμο (εξ ου και η χρήση φτερών από τους αρχαίους λαούς στα ρούχα τους) και ενώ κάθε χρώμα του φτερού αντιπροσώπευε κάτι διαφορετικό, το καθένα λαμβάνονταν ως σημάδι από τον Θεό, ότι μια Θεϊκή παρουσία παρακολουθεί.

Τα φτερά είναι ισχυρό σύμβολο ελπίδας και πνευματικής ανάπτυξης.

Μέχρι τη στιγμή που ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη, τα φτερά συσχετίστηκαν με την παρουσία αγγέλων, εξ ου και η έκφραση «φτερά εμφανίζονται όταν οι άγγελοι είναι κοντά»..

Τα φτερά είναι ιερά δώρα από το Θείο, μια επίδειξη δύναμης από τους ουρανούς ότι ακούνε τις προσευχές σας και τις επιθυμίες σας. Είναι ένα σύμβολο αναγνώρισης, ότι κάποιος ή κάτι στον πνευματικό κόσμο σας αναζητά, σας κρατά ασφαλείς και σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε ό, τι ακολουθείτε. Εάν δείτε ένα φτερό, ο άγγελος σας είναι κοντά και σας υπενθυμίζει ότι, μαζί του, είστε ασφαλείς.

Και να θυμάστε ότι οι άγγελοι δεν είναι μόνο τα ουράνια όντα που υπηρετούν το Θείο: μπορούν επίσης να είναι οι ψυχές των αγαπημένων σας που είναι κοντά στον θεό και τους έχει δοθεί δύναμη για προστασία, καθοδήγηση και ακόμη και για να εκχωρήσουν τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Σε κάθε άγγελο δίνεται ένα συγκεκριμένο χρώμα για να αντιπροσωπεύσει τις διαφορετικές ευθύνες του.

Επειδή η γλώσσα του Θείου είναι ακατανόητη για τους θνητούς, τα αγγελικά όντα εκδηλώνουν το μήνυμά τους μέσω σημείων και συμβόλων, όπως αυτά στα φτερά που αφήνουν πίσω τους. Οι άγγελοι το καθιστούν εύκολο, μερικές φορές: ένα άτομο που έχει στενή σχέση με τις ψυχικές του δυνάμεις μπορεί βασικά να αισθανθεί το αγγελικό μήνυμα απλώς αγγίζοντας το φτερό. Για όσους χρειάζονται λίγη περισσότερη βοήθεια, είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις όταν συναντάτε ένα φτερό αγγέλου.

Για τι προσευχόταν όταν εμφανίστηκε το φτερό;

Πώς πηγαίνει η ζωή σας αυτή τη στιγμή;

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που νιώσατε όταν είδατε ή αγγίξατε το φτερό;

Μόλις απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις, η έννοια του φτερού θα σας αποκαλυφθεί προσωπικά. Αλλά πάνω από το συγκεκριμένο και προσωπικό μήνυμα που σας φέρνει, το πιο σημαντικό μήνυμα από ένα φτερό είναι αυτό: το πάντα αγαπητό και πάντα καλοκάγαθο Θείο είναι μαζί σας και με αυτό, μπορείτε να ολοκληρώσετε όλα τα πράγματα, μεγάλα ή μικρά. Εμπιστευτείτε το ιερό φως και δεν θα είστε ποτέ μόνος.

Μαύρα φτερά:

Αν δείτε ένα μαύρο φτερό, είναι ένα σύμβολο ότι ο άγγελος σας βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας. Ο άγγελος σας είναι απασχολημένος να κρατήσει μακριά το κακό, την αρνητικότητα και όλες τις δυνάμεις που θέλουν να σας σταματήσουν.

Είναι επίσης ένα σύμβολο της άγνωστης γνώσης. Τα μαύρα φτερά έχουν από καιρό συσχετιστεί με τη σοφία, και γι ‘αυτό είναι απαραίτητο στην κόμμωση των σαμάνων και των πνευματικών ηγετών των αρχαίων λαών. Βλέποντας ένα μαύρο φτερό μπορεί να σημαίνει ότι ο άγγελος σας σας δίνει μαγική γνώση και σοφία πέρα ​​από αυτόν τον κόσμο, και ότι πρέπει να παραμείνετε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες και ιδέες που θα έρθουν στο δρόμο σας.

Αυτό το φτερό μπορεί να σταλεί ως προειδοποίηση. Προσέξτε τους ανθρώπους που προσπαθούν να σας φέρουν στις καταιγίδες τους. είναι μια προειδοποίηση για αρνητικότητα γύρω σας, η συμβουλή μου είναι η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που δεν είναι καλοί για την πνευματική σας ανάπτυξη.

Κίτρινα φτερά:

Δεν είναι τυχαίο ότι τα κίτρινα φτερά συνδέονται με την ευτυχία και τη χαρά: αυτά τα φτερά περιέχουν τη δύναμη του ίδιου του Ήλιου, και βλέποντας ένα κίτρινο φτερό σημαίνει ότι ο άγγελος σας σας υπενθυμίζει να επιβραδύνετε και να απολαύσετε τον ήλιο, να γελάσετε και να είστε παρόντες τη στιγμή.

Η αληθινή ευτυχία είναι ένα ισχυρό πράγμα: είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να νικήσετε όλες τις δυνάμεις του σκότους και είναι επειδή η αληθινή ευτυχία προέρχεται από μέσα σας. Ένα κίτρινο φτερό είναι μια υπενθύμιση ότι η Θεία παρουσία είναι μέσα σε όλους μας και ότι ο άγγελος σας, τόσο ισχυρός όσο είναι, δεν είναι οι πηγές της δικής σας δύναμης, αλλά μάλλον, είναι απλώς επικαλεστής της εξουσίας που είναι ήδη μέσα σας.

Λευκά φτερά:

Τα λευκά φτερά προέρχονται από τους αγνότερους αγγέλους και έτσι είναι μηνύματα ειρήνης, αγάπης, προστασίας και φωτός. Η εύρεση ενός λευκού φτερού είναι ένα ισχυρό μήνυμα και ευλογία από το Θείο, και είναι ένα σημάδι ότι όλα θα είναι σωστά για εσάς σύντομα. Είναι επίσης ένα σύμβολο καθαρισμού , ότι όποια αρνητική ενέργεια μπορεί να έχετε συγκεντρώσει για μια χρονική περίοδο πλένεται τώρα, απομακρύνεται από το θεϊκό φως και την αγάπη.

Εάν βρείτε ένα λευκό φτερό κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης και δοκιμαστικής περιόδου, να είστε βέβαιοι ότι οι άγγελοι σας σας παρακολουθούν, σας βοηθούν να διατηρήσετε τη δύναμή σας και ότι εργάζονται σκληρά για να ανυψώσουν το πνεύμα σας και να σας προστατεύσουν από το κακό και την αρνητικότητα.

Κόκκινα φτερά:

Το κόκκινο αφορά πάντα το πάθος, είτε λείπει το πάθος στην ερωτική σας ζωή είτε γενικά στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αισθανθείτε πάθος στις φλέβες σας. Ήρθε η ώρα να ζήσετε τη ζωή με πάθος. Είναι ώρα για ασφάλεια και σκοπό στη ζωή. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε τη ζωή στα μάτια και να αισθανθείτε βαθιά μέσα από την ψυχή σας, οπότε θα πρέπει να σταθείτε ψηλά με θάρρος, πάθος και δύναμη.

Καφέ φτερά:

Εάν  βρείτε ένα καφέ φτερό, σημαίνει ότι πρέπει να γειωθείτε περισσότερο, καθώς χρειάζεστε σταθερότητα στη ζωή σας. Οι άνθρωποι σας προσελκύουν σαν μέλισσα στο μέλι. Οι άνθρωποι θέλουν να γίνουν φίλοι σας, έτσι οι φιλίες έχουν υψηλή προτεραιότητα στη ζωή σας.

Παρακολουθήστε τους ανθρώπους γύρω σας. αν δεν σας σέβονται δεν είναι οι άνθρωποι σας. Μην χάνετε χρόνο σε ψεύτικους φίλους, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε αυτούς που σας φέρνουν ειρήνη και σταθερότητα και αυτούς που δεν το κάνουν.

Πράσινα φτερά:

Αυτό το φτερό μπορεί να σημαίνει επιτυχία, θεραπεία, υγεία και χρήματα. Ένα πράσινο φτερό μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό φτερό που μπορείτε να βρείτε ανάλογα με το τι σας ζητούν οι υψηλότερες σφαίρες να γνωρίζετε. Επιτυχία, ίσως μια νέα δουλειά περιμένει ή μια έκπληξη για έναν καλύτερο τρόπο ζωής και διαβίωσης.

Επίσης θα μπορούσε να σημαίνει ότι η υγεία σας πρέπει να ελεγχθεί ή χρειάζεται να συνδεθείτε με τη φύση. Ήρθε η ώρα για θεραπεία, οπότε βγείτε στο καταπράσινο λιβάδι και περάστε χρόνο με τη φύση. Πρέπει να βρείτε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να επουλωθούν από νέες ή παλιές πληγές και να αφιερώσετε χρόνο για εσάς.

Πορτοκαλί φτερά:

Τα πορτοκαλί φτερά μπορεί να φέρουν ενέργεια, αλλαγή και επιτυχία ή δημιουργικότητα. Ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί. Η αλλαγή είναι στο δρόμο της και σε μεγάλο βαθμό. Θα φέρει επιτυχία και ευτυχία αρκεί να μην χάσετε το παράθυρο της ευκαιρίας.

Γκρι φτερά:

 Ήρθε η ώρα για ειρήνη. Είτε πρόκειται για οικογενειακή διαμάχη είτε για γείτονες ή για εργασία ή για προσωπικό ζήτημα, ήρθε η ώρα να επιλύσετε ζητήματα και να ζήσετε μια ζωή χωρίς άγχος. Η ειρήνη είναι σημαντική για την πνευματική ανάπτυξη και τα μεγάλα επιτεύγματα. Αναπνεύστε, αγαπήστε και ζήστε. Γίνετε μια καλή ψυχή, κάντε καλά πράγματα και ζήστε τη ζωή όπως ονειρευόσασταν πάντα.

Το γκρι χρώμα βρίσκεται ανάμεσα σε μαύρο και άσπρο, πράγμα που σημαίνει ότι αντιπροσωπεύει την ισορροπία μεταξύ δύο αντιτιθέμενων δυνάμεων, μια ουδετερότητα συναισθημάτων και ενέργειας. Είναι ένα σημάδι από τον άγγελό σας ότι βρίσκεστε στην κορυφή της σοφίας και της γνώσης, ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο προς την πνευματικότητα και τη φώτιση.

Τα γκρίζα φτερά είναι ενδιαφέροντα επειδή είναι ένα από τα πιο άμεσα, αλλά και έμμεσα, μηνύματα που μπορεί να σας δώσει ένας άγγελος. Ένα γκρίζο φτερό σημαίνει ότι ο άγγελος σας λέει ότι η απάντηση στην ερώτηση ή το πρόβλημά σας δεν είναι ένα απλό «ναι» ή «όχι: μπορεί να είναι κάπου στη μέση, ακριβώς όπως το ίδιο το χρώμα του φτερού.

Ασπρόμαυρα φτερά:

Αυτά αντιπροσωπεύουν προστασία. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι περνάτε από μια δύσκολη σκηνή στη ζωή σας και η αλλαγή βρίσκεται στο δρόμο. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να απαλλαγείτε από παλιές συνήθειες που σας κρατούν πνευματικά, ψυχικά και σωματικά.

Όλα θα λειτουργήσουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε στην ολοκλήρωση της δουλειάς, είτε πρόκειται για προσωπικό είτε για επαγγελματικό ζήτημα. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη ότι δεν έχει νόημα να την καταπολεμήσουμε, οπότε αφήστε τη να ρέει. Απόλαυσε τη ζωή.

Ροζ φτερά:

Αυτό είναι το φτερό της αγάπης και του ρομαντισμού. Ίσως θα συναντήσετε έναν νέο σύντροφο ή ίσως σας δίνει ένα σημάδι για να έχετε περισσότερο ρομαντισμό και χρόνο με τον τρέχοντα σύντροφό σας. Να προσφέρετε πίστη, αγάπη και φροντίδα στο σύντροφό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να συνδεθείτε σε υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Κρατήστε το ρομαντισμό ζωντανό.

Μωβ φτερά:

Η πνευματική προστασία και η πνευματική ανάπτυξη σας παρουσιάζονται. Μάθετε να κάνετε γείωση, να αναπνέετε και να επιβραδύνετε. Η πνευματική ανάπτυξη και η συνειδητοποίηση σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το σύμπαν και σε επαφή με τον εαυτό σας. Όσο καλύτερα αισθάνεστε για τον εαυτό σας, τόσο πιο εκπληκτικές δυνατότητες θα προσελκύσετε στη ζωή σας.

Μπλε φτερά:

Η έννοια ενός μπλε φτερού είναι πολλές φορές: μπορεί να σημαίνει ότι ο άγγελος σας θέλει (ή χρειάζεται) να ακούσετε τη Θεϊκή ενέργειά σας πιο στενά ή μπορεί να σημαίνει ότι ο άγγελος σας σας ωθεί προς την έμπνευση ή ο άγγελος πιστεύει ότι είστε έτοιμοι για ψυχική συνειδητοποίηση (δηλαδή μια στενότερη σύνδεση με το Θείο).

Αλλά μια από τις πιο σημαντικές έννοιες ενός μπλε φτερού είναι η αποδοχή. Ο άγγελος σας λέει να αποδεχτείτε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας ή καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε. Η αποδοχή, ωστόσο, δεν είναι αναγνώριση της ήττας. Αντίθετα, είναι μια υπενθύμιση για να είστε υπομονετικοί και ότι όποιος αγώνας αντιμετωπίζετε απαιτεί να αποδεχτείτε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας, τα ελαττώματα και όλα, έτσι ώστε να ξεπεράσετε ακόμη και τα βουνά.

Πρέπει να ξεκινήσετε το πνευματικό σας ταξίδι, καθώς σας ενθαρρύνει να συνδεθείτε με το πνεύμα. Μόλις συμβεί αυτό, θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε περισσότερες ψυχικές συνδέσεις. Είστε μια έμπνευση για πολλούς γύρω σας. Πρέπει να ανοίξετε το μυαλό σας σε υψηλότερες δυνατότητες, καθώς έχετε μεγάλα επιτεύγματα μπροστά.

Φτερά με στίγματα:

Σας δείχνουν ότι είναι καιρός να αφήσετε το παλιό και να προχωρήσετε. Αφήστε το παρελθόν σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια από γιατρό ή φίλο για να μιλήσετε για τον πόνο στην καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να ζήσετε στο μέλλον:  το χθες έχει φύγει και δεν ζούμε πια εκεί.

Βρίσκοντας ένα πολύχρωμο φτερό:

Τα πολύχρωμα φτερά έχουν πραγματικά ιδιαίτερο νόημα. Αναζητήστε το πιο κυρίαρχο χρώμα ως το νούμερο ένα μήνυμα από το πνεύμα και, στη συνέχεια, διαβάστε το άλλο χρώμα και διατηρήστε ανοιχτό μυαλό για να έρθουν μεγαλύτερα πράγματα. Βρίσκοντας το, στο μονοπάτι σας σημαίνει ότι μπορεί να έρχονται πολλές αλλαγές.

Ένα πολύχρωμο φτερό συμβολίζει ένα μεγάλο κομμάτι μάθησης, οπότε συνεχίστε να προχωράτε για καλύτερα πράγματα. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή σας και ήρθε η ώρα να τις αποδεχτείτε και να προχωρήσετε προς μια πιο θετική κατεύθυνση.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.