210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Clear Quartz (Λευκός Χαλαζίας)

Clear Quartz (Λευκός Χαλαζίας)

Ο Clear Quartz ή στα ελληνικά Λευκός χαλαζίας είναι ένας λίθος, γνωστός ως «κύριος θεραπευτής» που ενισχύει την ενέργεια και τη σκέψη, καθώς και την επίδραση άλλων κρυστάλλων.


♥ Αρμονία ♥ Ενέργεια ♥ Θεραπεία ♥ Ψυχικές ικανότητες ♥ Σαφήνεια ♥ Ηρεμία

Ο Λευκός χαλαζίας είναι μια φυσική μορφή διοξειδίου του πυριτίου και είναι γνωστός ως «κύριος θεραπευτής» που ενισχύει την ενέργεια και τη σκέψη, καθώς και την επίδραση άλλων κρυστάλλων.

Απορροφά, αποθηκεύει, απελευθερώνει και ρυθμίζει την ενέργεια. Είναι ο κρύσταλλος που μπορεί να αντλεί την αρνητική ενέργεια κάθε είδους, εξουδετερώνοντας την ακτινοβολία υποβάθρου, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρομαγνητικών ή των πετροχημικών εκπομπών.

Ισορροπεί και αναζωογονεί τα φυσικά, διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά επίπεδα. Καθαρίζει και ενισχύει τα όργανα και δρα ως καθαριστικό της ψυχής, συνδέοντας τη φυσική διάσταση με το μυαλό.

Είναι ιδανικός για να ενισχύσει τις ψυχικές ικανότητες. Βοηθά στη συγκέντρωση και ξεκλειδώνει τη μνήμη. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και φέρνει το σώμα σε ισορροπία. Τέλος εναρμονίζει και ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα.

Τσάκρας – Τσάκρα του Στέμματος (7ο)
Γενέθλιος Λίθος μήνα :Απρίλιος
Ζώδιο : Όλα
Πλανήτης : Ήλιος
Στοιχείο : Όλα (Γη/Φωτιά/Αέρας/Νερό)
Δόνηση – Αριθμός 4
Χρώμα : Άχρωμος – Λευκός

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.