210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Amethyst (Αμέθυστος)

Amethyst (Αμέθυστος)

Ο Αμέθυστος είναι μια ποικιλία χαλαζία και είναι μια ισχυρή και προστατευτική πέτρα. Προστατεύει από την ψυχική επίθεση, μετατρέπει την ενέργεια στην αγάπη και προστατεύει τον χρήστη από κάθε είδους βλάβη, συμπεριλαμβανομένου του γεωπαθητικού ή ηλεκτρομαγνητικού στρες και των κακών επιθυμιών από άλλους.

♥ Αυξάνει την ευγένεια ♥ Πνευματική επίγνωση ♥ Ψυχικές ικανότητες ♥ Εσωτερική ειρήνη και θεραπεία ♥ Θεραπεία σώματος, νου και ψυχής ♥ Θετικός μετασχηματισμός ♥ Διαλογισμός ♥ Ισορροπία ♥ Ανακουφίζει το άγχος ♥ Επικοινωνία

Είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό, το οποίο ανακουφίζει από το άγχος και την καταπόνηση, καταπραΰνει την ευερεθιστότητα, εξισορροπεί τη μεταβολή της διάθεσης, διαλύει τον θυμό, την οργή, τον φόβο και το άγχος. Ανακουφίζει τη θλίψη και διαλύει την αρνητικότητα. Εενεργοποιεί την πνευματική επίγνωση, ανοίγει τη διαίσθηση και ενισχύει τις ψυχικές ικανότητες. Έχει ισχυρές θεραπευτικές και καθαριστικές δυνάμεις.

Ο Αμέθυστος ενθαρρύνει την ηρεμία, έχοντας μια απογοητευτική επίδραση στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ναρκωτικών ή άλλων εθίσεων. Ηρεμεί και διεγείρει το μυαλό, βοηθώντας σας να γίνετε πιο εστιασμένοι, ενισχύοντας τη μνήμη και βελτιώνοντας τα κίνητρα. Βοηθά στη μνήμη και την κατανόηση των ονείρων και ανακουφίζει από την αϋπνία. Ενθαρρύνει την ανιδιοτέλεια και την πνευματική σοφία.

Τέλος, ενισχύει την παραγωγή ορμονών, συντονίζει το ενδοκρινικό σύστημα και το μεταβολισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει τον πόνο και ενισχύει το σώμα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Καταστρέφει κακοήθεις όγκους και βοηθά στην αναγέννηση των ιστών. Καθαρίζει το αίμα. Ανακουφίζει από σωματικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό πόνο ή άγχος. Ανακουφίζει τους πονοκεφάλους και απελευθερώνει την ένταση. Μειώνει μώλωπες, πρήξιμο, τραυματισμούς και αντιμετωπίζει διαταραχές της ακοής. Θεραπεύει ασθένειες των πνευμόνων και του αναπνευστικού συστήματος, δερματικές παθήσεις, κυτταρικές διαταραχές και ασθένειες του πεπτικού σωλήνα.

Τσάκρας : Τσάκρα 3ου Ματιού (6ο)
Γενέθλιος Λίθος μήνα : Φεβρουάριος
Ζώδιο : Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθείς
Πλανήτης : Δίας
Στοιχείο : Αέρας
Δόνηση : Αριθμός 3
Χρώμα : Μωβ

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.