210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

Angels (Άγγελοι)

Angels (Άγγελοι)

Τι είναι οι άγγελοι ? Υπάρχουν στ’ αλήθεια ? Επικοινωνούν μαζί μας ?

Στο πνευματικό μονοπάτι, ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα κεφάλαια είναι αυτό των αγγέλων.

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι κάθε άνθρωπος από την ώρα που θα γεννηθεί, έχει ένα φύλακα άγγελο.  

Οι άγγελοι είναι αθάνατα ουράνια όντα απόλυτης συνείδησης, που ζουν σε μια υψηλότερη συχνότητα δόνησης από τον φυσικό κόσμο, χωρίς κανένα περιορισμό όσον αφορά το χώρο και το χρόνο.

Όντας ουράνιοι αγγελιοφόροι της υψηλότερης αλήθειας του Θεού ή της Πηγής, δημιουργήθηκαν κατά τη δεύτερη μέρα της δημιουργίας, καθένας τους τέλειος, ευφυής, αθάνατος και με ελεύθερη βούληση.

Οι άγγελοι, ενώ μας έχουν δοθεί ως δώρα από το θείο για να μας καθοδηγούν σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας, δεσμεύονται από τους νόμους του Θεού και από την διαφορετική συχνότητα δόνησης με τη δική μας, και δεν μπορούν να παρεμβαίνουν στα γεγονότα της ζωής μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας, ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μας με απλό και σαφή τρόπο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να στείλουν την καθοδήγησή τους σε σημάδια και συμβολικά μηνύματα.

Εμπιστευτείτε ότι είναι ευλογία να λαμβάνετε ένα αγγελικό σημάδι, καθώς αποτελεί πολύ μεγάλη βοήθεια ώστε να κατανοήσετε ή να προστατευτείτε από γεγονότα που βιώνετε εκείνη τη στιγμή.

Τα θεϊκά σημάδια μπορούν να εμφανιστούν όταν προσεύχεστε, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας, όπως την απώλεια ενός αγαπημένου ή όταν αισθάνεστε μόνοι και απογοητευμένοι, για να σας δώσουν ελπίδα, ενθάρρυνση και να σας θυμίσουν ότι πάντα έχετε τη βοήθεια του θεού.

Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας με πολλών ειδών σημάδια και σύμβολα, όπως οι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί, τα φτερά, τα νομίσματα, τα ουράνια τόξα, το στιγμιαίο μούδιασμα σε κάποιο μέρος του σώματός σας, οι λάμψεις φωτός, τα ζώα, ένας ήχος στο αυτί, οι στίχοι τραγουδιών και τα όνειρα.

1. Επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί

Ένας από τους πιο συνηθισμένους και συναρπαστικούς τρόπους που στέλνουν οι άγγελοί μας τη καθοδήγηση και τη σοφία τους είναι μέσω της χρήσης των αγγελικών αριθμών. Οι αριθμοί των αγγέλων είναι ακολουθίες αριθμών που φέρουν θεϊκή καθοδήγηση και μας βοηθούν να επιβραδύνουμε τη σκέψη μας και να κάνουμε σοφότερες επιλογές.

2. Φτερά

Η εύρεση φτερών σε μέρη όπου δεν βρίσκονται συνήθως, μπορεί να είναι σημάδι ότι ο άγγελός σας, σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε το μονοπάτι σας και ότι βρίσκεστε προς τη σωστή κατέυθυνση.

3. Νομίσματα

Τα νομίσματα είναι ένα σημάδι θεϊκής υποστήριξης στην οικοδόμηση μιας άθφονης ζωής ή για να μείνετε θετικοί στα όνειρά σας μετατρέποντας τις ιδέες σας σε πράξεις και να κάνετε μια επένδυση στη ζωή σας προς την κατεύθυνση των αληθινών επιθυμιών σας.

4. Ουράνιο τόξο

Βλέποντας ένα ουράνιο τόξο χωρίς την παρουσία βροχής, είναι ένα σαφές αγγελικό σημάδι ότι όλα θα πάνε καλά. Αν εμπλέκεστε σε μια κατάσταση διατηρήστε τις θετικές σας σκέψεις και το σύμπαν θα βοηθήσει ώστε όλα να πάνε καλά.

5. Σύννεφα

Αν δείτε ένα σύννεφο που μοιάζει με άγγελο, πρόσωπο, λουλούδι, καρδιά ή διαφόρα άλλα σύμβολα, τότε είναι ένα μήνυμα από το θεό ότι δεν είστε ποτέ μόνοι. Όταν ζητάτε βοήθεια μέσω της προσευχής τότε θα σας δοθεί. Να θυμάστε ότι η προσευχή είναι σημαντική γιατί ανοίγει ένα ειδικό κανάλι ανάμεσα σε σας και το Θεό.

6. Ρίγη, μούδιασμα, άγγιγμα

Ένα άγγιγμα ή ένα ρίγος ή ένα στιγμιαίο μούδιασμα όταν διαβάζετε ή βλέπετε κάτι ή απλά είστε σε κατάσταση ηρεμίας, είναι ένα μήνυμα ότι ο άγγελός σας είναι εκεί μαζί σας για να σας βοηθά, να σας προστατεύει και να σας θυμίζει ότι δεν είστε ποτέ μόνοι.

7. Αρώματα και μυρωδιές

Μυρίζοντας ευχάριστα αρώματα που βγαίνουν τυχαία από το πουθενά είναι ένα σημάδι ότι ο άγγελος σας σας δίνει αγάπη, γαλήνη και άνεση ενώ περνάτε από μια εποχή ανάπτυξης ψυχής. Έχετε στο νου σας ότι ορισμένες μυρωδιές μπορούν να μας θυμίσουν συγκεκριμένο πρόσωπο ή συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό είναι ένα μήνυμα ώστε να θυμηθείτε πως ήσασταν και πόσο έχετε εξελιχθεί και προοδεύεσει μέχρι σήμερα.

8. Λάμψεις Φωτός

Βλέποντας λάμψεις φωτός ή χρώματα ή ακτίνες, είναι ένα σημάδι ότι ο άγγελός σας μπορεί να πάρει την μορφή της ενέργειας του φωτός  για να σας παρηγορήσει ή ότι μπορείτε να δείτε με πιο σαφήνεια πράγματα που δεν μπορούσατε πριν και ανεβαίνετε σε ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο όπου βλέπετε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται στο ταξίδι της ζωής σας.

Αν βλέπετε πράσινα χρώματα μπορεί να είναι ένα σημάδι από τον αρχάγγελο Ραφαήλ (ο αρχάγγελος της Θεραπείας) για αρμονία και αποκατάσταση όταν είστε πληγωμένοι.

9. Ήχοι στο αυτί

Το ακουσμα ενός υψηλού ήχου για μια σύντομη στιγμή είναι ένα τρόπος να επικοινωνούν οι άγγελοι μαζί σας στέλνοντας κωδικοποιημένες πληροφορίες που θα σας χρησιμέυσουν αργότερα σε μια κατάσταση και θα σας βοηθήσουν. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να καταλάβετε σε ποια κάτάσταση αναφέρονται.

10. Μουσική και τραγούδια

Αν ακούσετε τυχαία μουσική ή τραγούδια και αισθανθείτε ότι είναι ένα μήνυμα από τον άγγελό σας, δώστε προσοχή στους στίχους. Είναι ένα μήνυμα για να σας δώσει πληροφορίες και να σας βοηθήσει για συγκεκριμένο άτομο ή κατάσταση και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

11. Ζώα

Η εμφάνιση μιας πεταλούδας, λιβελούλης ή άλλου ζώου τυχαία είναι συνήθως ένα μήνυμα για σας. Τα ζώα αποτελούν πνευματικούς οδηγούς και ανάλογα το ζώο είναι και το μήνυμα.

12. Όνειρα

Αν στον ύπνο σας δείτε έναν άγγελο ή ουράνιο ον ή οτιδήποτε άλλο θεϊκό στοιχείο είναι μια πραγματική ευλογία. Είναι ένα ισχυρό πνευματικό μήνυμα που σας παρέχει ηρεμία και δύναμη όταν την χρειάζεστε, ειδικά αν ταλαιπωρείστε από μια κατάσταση.

Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν πιο συχνά αγγελικά σημάδια από τους υπόλοιπους αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, εκ των οποίων οι βασικότεροι είναι :

1. Ξυπνάτε πνευματικά

Ένας ξεκάθαρος λόγος είναι ότι ξυπνάτε και συνειδητοποιείτε τον εαυτό σας και το ταξίδι σας. Όταν συμβαίνει αυτό η συχνότητά σας αυξάνεται και είστε σε θέση να συντονιστείτε με όντα υψηλότερης διάστασης και να λάβετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας. Γι αυτό το λόγο ο φύλακας άγγελός σας θέλει να σας πει, ότι είναι η στιγμή να είστε ειλικρινείς με αυτό που θέλετε να αφήσετε ως κληρονομιά στη γη και να γίνετε ο αληθινός σας εαυτός.

2. Έχετε πλήρη θεϊκή υποστήριξη

Όταν βλέπετε αγγελικά σημάδια μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε καθοδήγηση και ο άγγελός σας, σας ενημερώνει ότι έχετε πλήρη θεϊκή υποστήριξη. Οι άγγελοι σας βοηθούν πάντα σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να ζητήσετε τη βοήθειά τους και να έχετε πίστη ότι αυτό που χρειάζεστε θα έρθει με απροσδόκητους τρόπους.

3. Το ταξίδι σας σε αυτή τη ζωή ξετιλύγεται τέλεια

Όταν έχετε αμφιβολίες για την πορεία σας σε αυτή τη ζωή ή αναρωτιέστε αν έχετε πάρει την σωστή απόφαση, το να βλέπετε αγγελικά σημάδια είναι μια σαφής ένδειξη ότι πρέπει να έχετε πίστη στο τρόπο που ξετιλύγεται η ζωή σας. Τα σημάδια από τους αγγέλους είναι η υπενθύμιση ώστε να σας ενθαρύνουν να επιμείνετε και να ωθήσετε τον εαυτό σας ώστε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του.

4. Είστε μέρος σε κάτι μεγαλύτερο

Ένας λόγος για να βλέπετε αγγελικά σημάδια είναι ότι έχετε την ψευδή πεποίθηση ότι είστε μόνοι και αβοήθητοι. Ο άγγελός σας θέλει να σας πει ότι δεν είστε ξεχωριστοί. Στην πραγματικότητα είστε μέρος του σύμπαντος και συλλογικά όλοι αποτελούμε ολόκληρο το σύμπαν. Ως νήμα συνυπάρχετε με άλλα νήματα και στη μεγάλη εικόνα συνεργαζόμαστε και διαμορώνουμε τη ίδια τη ζωή. Γι’ αυτό το λόγο όλοι είμαστε συνδεδεμένοι ως ένα.

5. Παρακολουθείστε και προστεύεστε

Ο άγγελός σας είναι εδώ από την πρώτη σας ανάσα για να βοηθήσει και να προστατεύσει. Θα νιώσετε το σημάδι του σαν λάμψη έμπνευσης ή ξαφνικό όραμα όποτε χρειάζεστε βοήθεια σε μια κατάσταση. Όλα όσα χρειάζεστε θα έρθουν σε σας την σωστή στιγμή όταν τα χρειάζεστε περισσότερο. Έχετε πίστη.

6. Αρχίζετε να θυμάστε ποιος πραγματικά είστε

Τα αγγελικά σημάδια είναι μια σαφής ένδειξη ότι πρέπει να θυμάστε τη θεϊκή φύση της υπαρξής σας. Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής σας κουβαλάτε μέσα στην καρδιά σας την σπίθα του δημιουργού και ήρθε η στιγμή να την μετατρέψετε σε φλόγα. Όταν λαμβάνετε ένα αγγελικό σημαδι ήρθε η ώρα να γίνετε το φως και όχι να το αναζητήσετε. Να θυμάστε πάντα ότι είστε το φως.

7. Είστε έτοιμοι να θεραπευτείτε και να θεραπεύσετε

Ο άγγελός σας, σας στέλνει πάντα σημάδια για να καθοδηγήσει το ταξίδι σας. Έτσι θα ξέρετε πότε είναι ώρα να αλλάξετε μονοπάτι όταν αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι στη ζωή. Ο άγγελός σας, σας δείχνει μια νέα κατεύθυνση. Έχετε στο νου σας ότι οι παλιές πληγές πρέπει να επουλωθούν προτού ακολουθήσετε νέο μονοπάτι και ότι οι εμπειρίες σας στη γη σχεδιάστηκαν για να σας βοηθήσουν να μάθετε και να εξελιχθείτε στον ανώτερο εαυτό σας. Να θυμάστε ότι όλα συμβαίνουν για εσάς και όχι εναντίον σας.

8. Βρίσκεστε σε συγχρονισμό με τον ανώτερο εαυτό σας

Ο συγχρονισμός είναι ένα σαφές σημάδι ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και ο άγγελός σας, σας στέλνει σημάδια για να τραβήξει την προσοχή σας εκείνη τη στιγμή. Οι επαναλαμβανόμενοι αγγελικοί αριθμοί δεν είναι τυχαίοι, αλλά μια ένδειξη ότι είστε συντονισμένοι με τον αυθεντικό εαυτό σας και χρησιμεύουν ως κατευθυντήριες γραμμές για να βοηθήσουν να λάβετε αποφάσεις για το ταξίδι σας. Δώστε προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται στο μονοπάτι σας και ζητήστε βοήθεια από τον άγγελό σας όποτε χρειάζεστε περισσότερη σαφήνεια.

9. Ο άγγελός σας είναι πάντα μαζί σας

Όταν ζείτε στο τώρα και έχετε πλήρη συνείδηση για τα πάντα γύρω σας είναι ευκολότερο να παρατηρήσετε τις ενδείξεις και τα αγγελικά σημάδια. Γι αυτό το λόγο, όταν λαμβάνετε ένα σημάδι πρέπει να εμπιστευτείτε ότι ο άγγελός σας είναι πάντα μαζί σας και προσπαθεί να σας μιλήσει.

10. Είστε Αγάπη

Κάθε φορά που αισθάνεστε την παρουσία του άγγελού σας είναι ένα μήνυμα άνευ όρων αγάπης. Κάθε σημάδι είναι για να σας βοηθήσει να θυμηθείτε ότι είστε απόλυτα αγαπημένοι. Είστε μια θεϊκή δημιουργία και το θείο είναι πάντα μέσα σας. Να θυμάστε ότι έχετε δημιουργηθεί σε κάτι καλό και αιώνιο κάτι καθαρό και αληθινό και αυτό καθορίζει την ουσία σας. Είστε η αγάπη.

Όταν λαμβάνετε λοιπόν αγγελικά σημάδια, να έχετε μια στάση ευγνωμοσύνης για την αγάπη και τη βοήθεια που σας προσφέρει ο θεός. Να θυμάστε να προσεύχεστε για να μπορείτε να μιλάτε στο θεό και να ρωτάτε τον άγγελό σας για βοήθεια και καθοδήγηση. Να έχετε υπομονή, καθώς οι απαντήσεις που ζητάτε θα σας αποκαλυφθούν την κατάλληλη στιγμή.

Να διαλογίζεστε συχνά, καθώς ενώ με την προσευχή ρωτάμε και αναπτύσουμε τη σχέση μας με το Θεό και τους αγγέλους, με το διαλογισμό ακούμε τις απαντήσεις τους. Στο διαλογισμό όταν εστιάζουμε στην αναπνοή μας εισπνέουμε θετική ενέργεια (ειρήνη) και ενεργοποιούμε ένα ξεχωριστό είδος ενέργειας το οποίο βγάζει όλες τις ανησυχίες από το σώμα μας. Σε αυτή τη διαδικασία τυλιγουμε τον εαυτό μας με ειρήνη και μπορούμε να ακούσουμε με την καρδιά μας τις απαντήσεις του θεού και των αγγέλων.

Ένας υπέροχος τρόπος επικοινωνίας είναι το γράψιμο. Το να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας και τις επιθυμίες μας με τη γραφή είναι ο τρόπος να μεταδίδουμε στον πνευματικό κόσμο αυτά που έχουμε μέσα στην ψυχή μας. Μπορείτε είτε να κάψετε το χαρτί και με τη βοήθεια του καπνού να φτάσουν οι επιθυμίες σας στο σύμπαν, είτε να τις φυλάξετε σε ένα κουτί που θα έχετε επιλέξει μόνο γι’ αυτό το σκοπό.

Τέλος, να μην ξεχνάτε να ανάβετε κεριά. Το φως των κεριών είναι η σημαντικότερη υπενθύμιση ότι θείο φως είναι μέσα σας. Δεν χρειάζεται να αναζητάτε το φως γιατί είστε το φως. Ο θεός είναι πάντα μέσα σας και εσείς είστε μέσα στο θεό και το κερί συμβολίζει αυτή την ενότητα. Όπως εκείνος σας χάρισε το φως σας που το έχετε όπου κι αν βρίσκεστε, έτσι κι εσείς ανάβοντας ένα κερί φέρνετε το φως του στο φυσικό κόσμο.

Να θυμάστε πάντα ότι ο άγγελός σας είναι μαζί σας από την πρώτη σας ανάσα και θα είναι μέχρι και την τελευταία. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας είναι πάντα δίπλα σας να σας βοηθά και να σας προσέχει. Ακόμα και τώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο το διαβάζει μαζί σας. Το θέμα είναι να είστε ήρεμοι και να βλέπετε τα σημάδια, δίνοντας προσοχή σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Τα αγγελικά σημάδια να είστε βέβαιοι, ότι είναι θεικά μηνύματα αγάπης για να φωτίσουν το μονοπάτι σας με ασφάλεια.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.