210 440 1908 - 694 6491 501
Ωράριο: Δευ-Παρ 9:00-17:00

25 Spirit Animals και η σημασία τους

25 Spirit Animals και η σημασία τους

Το κάθε ζώο μπορεί να λειτουργήσει ως πνευματικός οδηγός. Τα βασικότερα όμως είναι τα ακόλουθα:

Η αρκούδα

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Αρκούδας:

Δράση & ηγεσία

Δύναμη και θάρρος

Ένδειξη της Θεραπείας

Παρέχει ισχυρές δυνάμεις γείωσης

Η αρκούδα είναι σύμβολο δύναμης και πυγμής. Οι αρκούδες έχουν λατρευτεί ανα τα χρόνια ως ένα ισχυρό τοτέμ, γεμίζοντας τους ανθρώπους με το θάρρος που απαιτείται για να σηκωθούν και να παλέψουν τις αντιξοότητες.

Αυτό το πνεύμα ζώο σχετίζεται με τη γη και τη φύση, ικανό να καθοδηγήσει τους ανθρώπους και να τους στηρίξει μέσω της σωματικής και συναισθηματικής θεραπείας.

Η Πεταλούδα

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Πεταλούδας:

Μεταμόρφωση

Παιχνίδι

Αναγέννηση

Η πεταλούδα είναι ένα σύμβολο απίστευτης προσωπικής μεταμόρφωσης. Εάν αυτό έχει προκύψει ως το τρέχον ζώο πνεύμα σας, πιθανότατα βιώνετε ή σύντομα θα βιώσετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτές οι περιοχές μπορεί να διαφέρουν, αλλά παρακολουθείστε και διαπιστώστε εάν έχετε ορισμένες περιοχές της ζωής σας οι οποίες έχουν μεγάλη ανάγκη αλλαγής.

Η Γάτα

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Γάτας:

Υπομονή

Ανεξαρτησία

Περιέργεια

Περιπέτεια

Η γάτα αντιπροσωπεύει το θάρρος για πράξεις, και στην ουσία εμφανίζεται σε μια στιγμή που πρέπει να αναληφθεί δράση. Εκείνοι που έχουν τη γάτα ως πνευματικό τους ζώο ενδεχομένως να θέλουν να αρχίσουν να αναπτύσσουν μια ισχυρή ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την ενότητα.

Το Κογιότ

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Κογιότ:

Τζόκερ

Ικανότητα προσαρμογής

Αποκαλύψη

Παιχνίδι

Το κογιότ είναι εντυπωσιακά παράδοξο και είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί. Είναι δάσκαλος κρυμμένης σοφίας με αίσθηση χιούμορ, και τα μηνύματα του μπορεί παράδοξα να εμφανίζονται με τη μορφή ενός αστείου ή μπερδέματος. Μην ξεγελιέστε από τις ανόητες εμφανίσεις. Το πνεύμα του κογιότ μπορεί να σας υπενθυμίσει να μην πάρετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και να επιτύχετε μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ σοφίας και παιχνιδιού.

Το Κοράκι

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Κοράκι:

Αφοβία

Ευκαμψία

Πεπρωμένο

Υψηλότερη προοπτική

Το κοράκι είναι ένα πνευματικό ζώο που συνδέεται με τα μυστήρια της ζωής και τη μαγεία. Η δύναμη αυτού του πουλιού ως οδηγός πνεύματος είναι η παροχή ιδεών και μέσων υποστήριξης των προθέσεων. Αν το κοράκι έχει γίνει το πνευματικό σας ζώο, σας υποστηρίζει στην ανάπτυξη του οράματός σας και της μεταμόρφωσής σας στη ζωή.

Το Ελάφι

Οι έννοιες πίσω από το Ελάφι:

Ευγένεια

Αθωότητα

Ευαισθησία

Επαγρύπνηση

Δυνατότητα αναγέννησης

Όταν έχετε το ελάφι ως πνευματικό ζώο, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και έχετε μια ισχυρή διαίσθηση. Έχετε τη δύναμη να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με χάρη. Κατακτάτε την τέχνη του να είστε ταυτόχρονα αποφασισμένοι και ευγενικοί στην προσέγγισή σας. Η σοφία του ελαφιού προσδίδει σε εκείνους που έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με αυτό το ζώο την ικανότητα να επαγρυπνούν, να κινηθούν γρήγορα και να εμπιστευτούν τα ένστικτά τους για να βγουν από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Το Δελφίνι

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα του Δελφινιού:

Ειρήνη & Αρμονία

Ανάσταση

Προστασία

Εσωτερική δύναμη

Το δελφίνι αντιπροσωπεύει την αρμονία και την ισορροπία. Τα δελφίνια είναι τόσο πολύ έξυπνα και προσεκτικά συντονισμένα με τα ένστικτά τους, επιτυγχάνοντας μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Είναι επίσης ένα σύμβολο προστασίας και ανάστασης. Η παιχνιδιάρικη φύση τους είναι μια υπενθύμιση ότι όλοι πρέπει να προσεγγίσουν τη ζωή με χιούμορ και χαρά. Οι άνθρωποι που ταυτίζονται με το τοτέμ των δελφινιών είναι συνήθως ειρηνικοί και ευγενικοί, αλλά με βαθιά εσωτερική δύναμη.

Η Λιβελούλη

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της “Λιβελούλης”:

Μεταμόρφωση

Ικανότητα προσαρμογής

Σύνδεση με τη φύση

Χαρά

Η λιβελούλη φέρει τη σοφία της μεταμόρφωσης και της προσαρμογής στη ζωή. Ως πνεύμα ζώο, συνδέεται με το συμβολισμό της αλλαγής και του φωτός. Όταν η λιβελούλη εμφανίζεται, μπορεί να θέλει να σας υπενθυμίσει να φέρετε λίγο περισσότερη ελαφρότητα και χαρά στη ζωή σας. Εκείνοι που έχουν αυτό το ζώο ως τοτέμ είναι διατεθειμένοι να εμβαθύνουν βαθιά στα συναισθήματά τους και να λάμψουν τα αληθινά τους χρώματα.

Η Αλεπού

Οι έννοιες πίσω από την Αλεπού:

Επίγνωση

Πονηριά

Αυξημένη αντίληψη

Η αλεπού συσχετίζεται συχνά με την εικόνα του αρπακτικού, αλλά ως πνευματικό ζώο, μπορεί επίσης να μετατραπεί σε δάσκαλο που παρέχει καθοδήγηση για να βρει το άτομο γρήγορα το δρόμο γύρω από τα εμπόδια. Εάν ακολουθήσετε τη σοφία της αλεπούς, μπορεί να κληθείτε να χρησιμοποιήσετε ή να αναπτύξετε γρήγορη σκέψη και προσαρμοστικότητα. Ανταπόκριση, μερικές φορές πονηρή, αυτό το ζώο δύναμης είναι ένας καλός οδηγός όταν αντιμετωπίζετε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Βάτραχος

Οι έννοιες πίσω από τον Βάτραχο:

Αρχαία σοφία

Αναγέννηση

Καθαρισμός

Μεταμόρφωση

Ο βάτραχος ως ζώο πνεύματος μας θυμίζει την παροδική φύση της ζωής μας. Ως σύμβολο μετάβασης και μετασχηματισμού, μας στηρίζει σε περιόδους αλλαγής. Συνυφασμένος με το στοιχείο του νερού, μας συνδέει με τον κόσμο των συναισθημάτων και των γυναικείων ενεργειών, καθώς και με τη διαδικασία καθαρισμού, είτε είναι σωματική, συναισθηματική, είτε πιο πνευματική ή ενεργητική.

Το Γεράκι

Οι έννοιες πίσω από το Γεράκι :

Αγγελιαφόρος

Δύναμη εστίασης

Καθαρή ενόραση

Όταν έχετε το γεράκι ως πνευματικό ζώο, μπορεί να έχετε μια τάση να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της όρασης και τη διαίσθηση στην καθημερινή σας ζωή. Το τοτέμ γεράκι παρέχει σοφία για να βλέπει καταστάσεις από μια υψηλότερη προοπτική, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της παρατήρησης, και εστιάζοντας στο έργο. Είναι ένας καλός σύντροφος για την ανάπτυξη της πνευματικής συνείδησης.

Το Άλογο

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα του Αλόγου:

Ισχυρά συναισθήματα

Σεξουαλική ενέργεια

Κινητήρια δύναμη

Το άλογο συμβολίζει την προσωπική κίνηση, το πάθος και την όρεξη για ελευθερία. Μεταξύ όλων των πνευματικών ζώων, είναι αυτό που δείχνει ένα ισχυρό κίνητρο το οποίο μεταφέρει μέσω της ζωής. Η έννοια του αλόγου ποικίλλει ανάλογα με το αν ο οδηγός του ζωικού πνεύματος αντιπροσωπεύεται ως άγριος, εξημερωμένος, κινούμενος ελεύθερος ή περιορισμένος.

Το Κολιμπρί

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Κολιμπρί:

Απόλαυση

Ανεξαρτησία

Παρουσία

Ανθεκτικότητα

Το ζώο πνεύμα κολιμπρί συμβολίζει την απόλαυση της ζωής και της ελαφρότητας του είναι. Εκείνοι που έχουν το κολιμπρί ως τοτέμ καλούνται να απολαύσουν τη γλυκύτητα της ζωής, να εξαλείψουν την αρνητικότητα και να εκφράσουν την αγάπη τους πιο πολύ στην καθημερινή τους προσπάθεια.

Το Λιοντάρι

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα του Λιονταριού:

Δύναμη

Προσωπική δύναμη

Αβεβαιότητα

Θυμός / Επιθετικότητα

Στον τομέα των πνευματικών ζώων, το λιοντάρι κερδίζει το βραβείο για τον πιο αδυσώπητο μαχητή απέναντι στις προκλήσεις της ζωής. Αντιπροσωπεύει θάρρος και δύναμη στην υπερνίκηση των δυσκολιών. Η παρουσία αυτού του ζώου δύναμης θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι “άγριο” ή δύσκολο να ελεγχθεί.

Η Κουκουβάγια

Oοι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Κουκουβάγιας:

Διαίσθηση

Αλλαγή

Σοφία

Δυνατότητα αίσθησης της αφαίρεσης

Η κουκουβάγια είναι εμβληματικό σύμβολο από την βαθιά της σχέση με τη σοφία και την διαισθητική γνώση. Εάν έχετε τη κουκουβάγια ως τοτέμ ή ζώο δύναμης, είναι πιθανό να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τι είναι συνήθως κρυμμένο στους περισσότερους. Όταν το πνεύμα αυτού του ζώου σας καθοδηγεί, μπορείτε να δείτε την πραγματική πραγματικότητα, πέρα ​​από την ψευδαίσθηση και την εξαπάτηση.

Το Πάντα

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Πάντα:

Ειρήνη

Καλή τύχη

Ήπια αντοχή

Το πάντα είναι ένα ισχυρό πνευματικό ζώο που εμπνέει γαλήνια δύναμη και αποφασιστικότητα. Κάτω από τις απαλές και ασαφείς εμφανίσεις του, αυτό το ζωικό τοτέμ αναδεικνύει τη σημασία των ισχυρών προσωπικών ορίων και κάνει τα άτομα να αισθάνονται ασφαλείς και γειωμένοι στη ζωή.

Ο Πάνθηρας

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Πάνθηρα:

Επιθετικότητα

Ανάκτηση εξουσίας

Θάνατος & Αναγέννηση

Κηδεμόνας – Φύλακας

Το ζωικό πνεύμα του πάνθηρα είναι ισχυρό και προστατευτικό. Ο πάνθηρας συμβολίζει το θάρρος, τη τιμή και τη δύναμη. Αν ο πάνθηρας είναι το ζώο σου, είσαι ευλογημένος με έναν άγριο κηδεμόνα. Ο πάνθηρας είναι το σύμβολο της μητέρας, το σκοτεινό φεγγάρι και η δύναμη της νύχτας.

Το Πρόβατο

Oι έννοιες πίσω από το Πρόβατο:

Τρωτό

Παιδική αθωότητα

Συμμορφώνεται με τους κοινωνικούς κανόνες

Η παρουσία ενός ζώου σαν το πρόβατο προσφέρει τρόπους να έρθετε σε επαφή με την αθωότητα και την ευπάθεια που έχετε μέσα σας. Στη σφαίρα των πνευματικών ζώων, είτε πρόκειται για όνειρα είτε για σωματική πραγματικότητα, όταν συναντάτε ένα πρόβατο, αντιπροσωπεύει συνήθως μια αθώα, παιδική όψη του εαυτού σας.

Το Φίδι

Oι έννοιες πίσω από το Φίδι:

Θεραπεία

Πρωτογενής ενέργεια

Μεταμόρφωση

Πνευματική καθοδήγηση

Η έννοια του ζώου φιδιού συνδέεται έντονα με τη δύναμη της ζωής και την πρωταρχική ενέργεια. Σε πολλούς πολιτισμούς, είναι σεβαστό ως ένα ισχυρό τοτέμ που αντιπροσωπεύει την πηγή της ζωής. Όταν το φίδι εμφανίζεται στη ζωή σας, πιθανόν να σημαίνει ότι οι θεραπευτικές ευκαιρίες, η αλλαγή, οι σημαντικές μεταβάσεις και η αυξημένη ενέργεια εκδηλώνονται.

Η Αράχνη

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο Αράχνη:

Δημιουργικότητα

Υπομονή

Γυναικεία Ενέργεια

Η αράχνη είναι μια αξιοσημείωτη μορφή γυναικείας ενέργειας και δημιουργικότητας στο βασίλειο των πνευματικών ζώων. Οι αράχνες χαρακτηρίζονται από την εξειδικευμένη ύφανση των περίπλοκων ιστών και την υπομονή τους εν αναμονή του θηράματός τους. Αν είναι αυτό το spirit animal σας, μπορεί να έχετε ιδιότητες υψηλής δεκτικότητας και δημιουργικότητας.

Η Τίγρη

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Τίγρης:

Θέληση

Δύναμη

Προσωπική δύναμη

Επίθεση

Απροσδόκητο

Στο βασίλειο των spirit animals, η τίγρη δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα ωμά ένστικτα και συναισθήματα. Συμβολίζει τα πρωταρχικά ένστικτα, το απρόβλεπτο και την ικανότητα να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Με αυτό το πνευματικό ζώο, μπορείτε να απολαύσετε την άμεση αντιμετώπιση της ζωής, να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να ενεργήσετε γρήγορα όταν χρειαστείτε.

Η Γαλοπούλα

Οι έννοιες πίσω από το πνευματικό ζώο της Γαλοπούλας:

Γενναιοδωρία

Αφθονία

Θρέψη

Σημασία της Κοινότητας

Η γαλοπούλα είναι ένα πνευματικό ζώο που συνδέεται στενά με την τιμή της φύσης και της Γης. Σύμβολο αφθονίας, αυτό το ζώο τοτέμ μας ενθαρρύνει να τιμήσουμε τις πηγές της τροφής, είτε είναι σωματικές, συναισθηματικές ή πνευματικές.

Η χελώνα

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Χελώνας:

Συναισθηματική νοημοσύνη

Ταπεινότητα

Επιμονή

Βηματοδότηση του εαυτού σας

Προσδιορισμός

Η σοφία της χελώνας μάς διδάσκει να περπατάμε το μονοπάτι μας ειρηνικά με αποφασιστικότητα και γαλήνη. Αργή κίνηση στη γη, αλλά και εξαιρετικά γρήγορη και ευκίνητη στο νερό, εκείνοι που έχουν τη χελώνα ως τοτέμ ή πνεύμα ζώο μπορεί να ενθαρρυνθούν να κάνουν ένα διάλειμμα στην πολυάσχολη ζωή τους και να κοιτάξουν γύρω ή μέσα τους για πιο γειωμένες, μακροχρόνιες λύσεις.

Η Φάλαινα

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα της Φάλαινας:

Επικοινωνία

Σοφία

Θεραπεία

Ιστορία

Η φάλαινα είναι ο κάτοχος της γης για πάντα. Ως τοτέμ, η φάλαινα σας διδάσκει να ακούτε την εσωτερική φωνή σας, να κατανοείτε την επίδραση που έχουν τα συναισθήματά σας στην καθημερινή σας ζωή και να ακολουθείτε τη δική σας αλήθεια. Όταν η φάλαινα μπαίνει στη ζωή σας, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε προσεκτικά το πού βρίσκεστε.

Ο Λύκος

Οι έννοιες πίσω από το πνεύμα του Λύκου:

Ενστικτώδης

Οξεία Νοημοσύνη

Έλλειψη εμπιστοσύνης

Ο λύκος προσφέρει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σημασίες των ζώων στον τομέα των spirit Animals. Η δύναμη του λύκου φέρνει ένστικτο, νοημοσύνη, όρεξη για ελευθερία και συνειδητοποίηση της σημασίας των κοινωνικών συνδέσεων. Αυτό το ζώο μπορεί επίσης να συμβολίζει το φόβο όταν απειλείται και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Όταν ο λύκος εμφανίζεται στη ζωή σας, δώστε προσοχή σε αυτό που σας λέει η διαίσθησή σας.

Δείτε τα προιόντα που σας προτείνουμε σχετικά με το θέμα εδώ

Σχολιάστε

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις μας!

  • Εγγραφή
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν καινούργιο κωδικό.